ZOO 90.8 - FM 90.8 - Thessaloniki

If you are listening to this radio on your mobile phone, simply tap on “Add to Home screen” from the menu (chrome menu)Ο€Ÿ‘‰ and then tap on “Add“. Then you will see that your favorite station has been added to your phone’s home screen and when you open it, you will be able to listen, just like any other app on your phone.
Android Download Donate

ZOO 90.8 - FM 90.8 - Thessaloniki

Electronic, Greece, Soul and RnB, Top 40 Pop

O Ζοο 90,8 ξεκίνησε την πορεία του στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο του 2003. Αν και «νέος» ραδιοφωνικός σταθμός κατάφερε να «ταράξει τα νερά του ραδιοφώνου» στην Θεσσαλονίκη, με την ανατρεπτική του φιλοσοφία και την interactive επικοινωνία του. Οκτώ χρόνια από την γέννησή του, ο Zoo συνεχίζει να εξελίσσεται και να ακολουθεί το νεανικό ρεύμα, συμπεριλαμβάνοντας στην παρέα του καινούριους ανθρώπους, που μας συντροφεύουν με τις φωνές τους για ακόμη μία χρονιά, θέτoντας νέους στόχους και έχοντας φρέσκιες ιδεές, όλα αυτά όμως πάντα μέσα από την καλύτερη ξένη μουσική!!! Διεύθυνση: Αριστοτέλους 3, Τ.Κ.: 54624, Θεσσαλονίκη

Ένας σταθμός όλες οι επιτυχίες!O ΖΟΟ 90.8 ξεκίνησε την πορεία του στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο του 2003. Αν και «νέος» ραδιοφωνικός σταθμός κατάφερε να «ταράξει τα νερά του ραδιοφώνου» στην Θεσσαλονίκη, με την ανατρεπτική του φιλοσοφία και την interactive επικοινωνία του.Αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στις πρώτες θέσεις μεταξύ των ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης εκφράζοντας τον παλμό των νέων!
Facebook
Twitter
Radio's Website

Share:

Do you own this radio station and you like us to remove it from this Blog?
Please e-mail us HERE and we'll remove it immediately.

You Might Also Like

Comments:

Facebook comments: